Selectie atenta
Invățarea este un proces continu care nu se oprește niciodată când vine vorba despre cultura, si prepararea cafelei. În ciuda progresului computerelor și al tehnologiei, prajirea cafelei necesită cunoastere și simturi pricepute pentru a obtine aroma perfecta, pragul deosebit de fin care reliefeaza cele mai sublime gusturi, inainte de a trece spre excesul de prajire, pentru fiecare soi si origine in parte.
Arta selectiei tipurilor de cafea si cea a procesului prăjirii, desi supravegheat de computer pentru obtinerea loturilor uniforme, joacă un rol important în dezvoltarea amestecurilor indraznete dar si a originilor unice. De aceea am avut-o alaturi de noi inca de la inceputurile activitatii pe Katharina Gerasch, dubla campioană a Germaniei la selectia si degustarea cafelei si primul Q-Grader ( selectioner de calitate ) din aceasta tara.
Katharina ne-a ajutat la perfectionarea selectiiei soiurilor si adoptarea stilului de prajire al fiecarei origini in parte, pentru a obtine arome cat mai sofisticate reusind amestecuri exceptionale de cafea pentru retetele noastre personalizate:
Kappa Barista Professional 100% arabica, Kappa Espresso Italiano, Crema e Gusto si Kappa Espresso Classic Authentic.
Povestea cafelei, un organism viu, in continua evolutie, incepe pe dealurile Kaffa din Ethiopia si este fara de sfarsit.
Cultivarea acestei plante, soiurile, terroir-ul, clima, altitudinea absolut fiecare element joaca roluri importante si se continua cu prajirea perfecta precum si extragerea miraculosului lichid cu o mana de profesionist in ceasca D-voastra .
Pofta Buna ! Bine ati venit in lumea perfectiunii cafelei !
Kappa Kaffe !