Pasiune

Dedicația pentru o cafea sublimă este ceea ce ne-a strâns în anul 2018 într-o echipă pasionată de cafea și dornică să promoveze o cafea de calitate.

Sediul nostru este în Oradea, fiind organizat din două clădiri, una pentru producție și o clădire de birouri.
Sediul central este dotat și cu un spațiu dedicat cercetării, unde sunt create și studiate toate selecțiile de cafea verde de origini, care odată prăjite le conferă amestecurilor de cafea KappaKaffe – originalitate și calitate. Tot aici organizăm și cursuri de pregătire barista, tocmai pentru a dovedi implicarea noastră în promovarea calității.

Poți obține o cafea de asemenea calitate, doar dacă ești o prăjitorie artizanală, cu adevarat selectivă în alegerea soiurilor de cafea verde și cumulezi abilitățile de prăjire și degustare necesare creerii cafelei sublime. Pasiunea pentru cea mai bună cafea ne face să ne străduim să obținem prăjirea perfectă de fiecare dată.

Am creat câteva dintre cele mai sofisticate și intrigante sortimente artizanale, din cafea selecționată, prăjită cu ultima tehnologie computerizată, arzător indirect și pernă de aer cu dublu perete al prăjitorului.
Pentru a păstra aromele, după prăjire o împachetăm imediat în acest ambalaj cu barieră de oxigen, ceea ce duce la menținerea prospețimii pentru luni și luni de zile.